Maandag

De dag begon met een Condorvergadering. In deze vergadering hebben we het onder andere over de meivakantie en DataBewijst gehad. Het is toch lastiger om alles te delen met elkaar. De skypevergaderingen zijn heel vaak toch alleen maar gericht om snelle updates te geven en dan kan je weleens vergeten dat je ook langere dingen hebt lopen. Ook ik ben hier schuldig aan dus ik heb samen met de andere van Databewijst even wat meer over DataBewijst, het trackers onderzoek en het onderzoek in het algemeen verteld. Daarna zijn we gelijk doorgegaan naar een DataBewijstvergadering. Tijdens deze vergadering hebben we wat beter stilgestaan bij de polls en welke onderwerpen we gingen pakken. Hiervoor kozen we wel onderwerpen en keken we van te voren of er wel genoeg data was, maar we keken ook niet super goed en dat is zonde. Deze keer hebben we gekeken naar de polls en ook nagedacht over wat onze precieze invalshoek is alle keuze die er zijn. Dit om het later makkelijker te pitchen en voor onszelf, om duidelijker te krijgen wat we nou precies willen. Voor de rest hebben we nog wat tijd genomen om aan onze visie & missie neer te zetten, maar het is ons nog steeds niet gelukt om alles goed te krijgen. Daarom hebben we met Bart van Teeffelen volgende week afgesproken om dit beter te krijgen. Ook heb ik nog met de NVJ en de KVK gebeld om wat vragen te stellen over het opstarten en dingen waar DataBewijst tegen aanliep, zoals huisvesting en inschrijven tijdens deze situatie. Als laatste heb ik nog even de tijd genomen om de weekverslagen verder bij te werken en ik kan nu melden dat ik weer bijna up-to-date ben.

Dinsdag

Deze week staat in het kader van reflecteren, terugkijken en mijn blog verder bijwerken. Het was een best wel hectische periode waarin weinig tijd is geweest om te reflecteren. De ochtend begon met het beantwoorden van mails voor DataBewijst, daarna heb ik weer aan mijn weekverslagen gezeten en die zijn nu weer up-to-date. Ik liep bijna vier weken achter dus dat heeft flink wat tijd gekost. N het schrijven van de weekverslagen, ben ik gaan reflecteren en heb ik een aantal dingen uitgewerkt en toegelicht. Zo heb ik geschreven over de opdracht voor Jeroen de Vos en heb ik de Hackastory workshops uitgewerkt.

Woensdag

Woensdag heb ik wat taaloefeningen gedaan om mijn Nederlands een beetje te verbeteren. Voor mijn gevoel is het al een stuk beter geworden, maar ik ben er zeer zeker nog niet. In mijn vorig assessment was er namelijk aangegeven dat ik mijn Nederlands moest verbeteren. Hier ben ik het volledige mee eens en nu probeer ik het te verbeteren. Na de oefeningen, was er weer een DataBewijst vergadering met Roy waarin we het over de meivakantie hebben gehad en over de stages die we willen gaan lopen. Toen deze vergadering was afgelopen zijn we gelijk doorgegaan voor DataBewijst en hebben we de poll uitgewerkt en gepubliceerd. Jammer genoeg deed de link van de poll het niet goed, dus moesten we uiteindelijk een aantal dagen later wat anders verzinnen. Na deze vergadering ben ik verder gegaan met het uitwerken van een Hackastory workshop en ben ik begonnen met het publiceren van de weekverslagen en reflecties. Zo heb ik onder andere de me-/we-scan uitgewerkt, heb ik gereflecteerd op Accelerator en moest ik de blogpost over DNK aanpassen.

Donderdag

Donderdag heb ik weer een aantal taaloefeningen gedaan en heb ik gemaild naar RTL Z over mijn stage. Daarna begon de Condorvergadering al. Tijdens deze vergadering kwam de mededeling dat Nick al klaar was met zijn onderzoek en of wij volgende week feedback konden geven op zijn eerste versie. Deze keer zat Devid niet bij de vergadering maar was Nancy aanwezig en dat was ook wel eens een leuke afwisseling. Na de vergadering ben ik verder gegaan met het schrijven van nog meer posts en heb ik nog meer dingen gepubliceerd op mijn website. Zo heb ik de reflectie op Broeinest Brabant, nog meer weekverslagen, Hackastory workshops en het onderzoek met Jeroen de Vos uitgewerkt en verbeterd.

 Vrijdag

Vrijdag heb ik een interview met de hoofdredacteur van Omroep Brabant gehad en heb ik een factuur gemaakt en verstuurt naar DUIC.

Categorieën: Weekverslag

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *