Maandag

Ik ben op maandag met een verslaggever mee geweest voor een interview met Mick Jansen van Urban Umbrella. Daarna heb ik de ruimte gekregen om dit te bewerken een aan Sonja te laten horen. Na de eerste versie kreeg ik de opdracht om een tweede versie te maken met alleen de vragen en antwoorden en geen muziek. En die heeft ze ook weer gecontroleerd en mij van feedback voorzien.

Dinsdag

Op dinsdag heb ik wat bureauredactie gedaan.

Woensdag 

Ik was er deze dag niet in verband met mijn propedeuse-uitreiking.

Donderdag 

Op donderdag kregen Ianthe en ik de opdracht om op zoek te gaan naar verschillende onderwerpen waar de verslaggevers iets van konden maken. Uiteindelijk hebben we er twee gevonden en hebben we daarvoor gebeld. In de middag kregen we de opdracht om naar de HZ te gaan voor de vrijwilligersmarkt om daar een ‘radio item’ te maken.

Vrijdag 

Ik ben mee geweest met Nanzhu naar een kunstwerk op een rotonde in Goes, hiervoor heb ik een Voxpop gemaakt. Deze voxpop is door Nanzhu bewerkt en is ook uitgezonden op de radio. Ook staat het op de website: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/108454/Spelden-en-naalden-herrijzen-op-de-rotonde-Poelplein-in-Goes. ’s Middags ben ik nog op pad geweest met Ianthe voor ook een voxpop, maar dan met de inwoners van Vlissingen over stoptober.

Reflecteren

Toch wel iets waar ik altijd moeite mee heb gehad, is op de mensen afstappen met vragen en dit moest ik vrijdag maar liefst twee maal doen. Eén keer in mijn eentje en de andere keer samen met Ianthe. Maar ik onthoud dan altijd, de eerste pannenkoek is altijd mis. Oftewel de eerste die je vraagt die zegt nee. Je moet je dit vooral niet persoonlijk aantrekken en gewoon doorgaan. Dan is er de vraag hoeveel mensen heb je eigenlijk nodig voor een goede voxpop. Ik dacht zelf dat je wel aan de 10 of 15 moet zitten. Wat blijkt dus dat toen ik er 7 had en dat aan Nanzhu vertelde, ik te horen kreeg dat dat best wel veel was.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *