Maandag 

Ik ben vandaag vooral bezig geweest met het verzamelen van zo veel mogelijk materiaal voor één van mijn onderwerpen van het onderzoek dat ik van school moet uitvoeren. Deze cijfers, bronnen en onderzoeken gaan over social media en ik ben een aantal interessante dingen gekomen. Zo wordt er gezegd dat Facebook langzaam aan het stagneren is. Dat Instagram explosief stijgt, en dat WhatsApp het meest populaire social media medium is. Lijkt mij genoeg om onderzoek naar te doen. Voor de rest is er nog meer, zoals de populariteit van Snapchat, Pinterest en Youtube. Naast dit zie je ook een flinke daling van het social media medium Twitter. Veel interessants dus lijkt mij om voor de omroep te onderzoeken. 

Dinsdag 

Op pad geweest met Ianthe om filmbeelden te maken voor twee items. Ianthe heeft de beelden gemaakt voor een nieuwsoverzicht in Goes en ik voor een nieuwsoverzicht in Zierikzee. Dit overzicht ging over een afdeling van het ADRZ (ziekenhuis) die verplaatst gaat worden in de nabije toekomst. Alle beelden die gebruikt zijn in de montage heb ik gemaakt en gemonteerd. Het ging een aantal keer ook goed fout. Zo had ik beelden gemaakt die heel erg trilden of op het gebied van compositie niet mooi waren. Gelukkig is alles uiteindelijk goed gelopen. En heb ik volledige montage kunnen maken. 

Woensdag 

Naar school om te praten over het onderzoek. 

Donderdag  

Tussentijdse toets voor rijbewijs. 

Vrijdag 

Vandaag op pad geweest met verslaggever Saskia. We zijn naar een boerderij gegaan om daar te praten over een bandenactie van een grote organisatie in Zeeland, de ZLTO. Deze actie is al volop bezig, maar we hebben er vandaag aandacht aan besteed door een item te maken met een boer in Zeeuws-Vlaanderen en de organisator van de ZLTO. Een bijzondere dag met twee bijzonder interviews. 

Reflecteren 

Zelfvertrouwen, dat is nogal wat. Het gaat met ups-and-downs. De ene keer heb ik veel zelfvertrouwen en denk ik dat alles goed komt. Het andere moment twijfel ik werkelijk aan alles. Deze week was zo’n down. Ik had echt het gevoel dat ik mijn stage niet zou halen en dat vond ik angstig. Ik snap dat ik geen tien verdien. Aangezien ik wat afwezig van de redactie kan zijn, maar na mijn tussenevaluatie met Sonja doe ik wel ontzettend mijn best om mezelf meer te laten zien. Voor de rest merk ik bij mezelf dat ik echt flinke stappen heb gezet. Ik ben flink gegroeid door mijn stage hier. Ik heb veel gezien en ontzettend veel geleerd.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *