Een bijzondere week met veel groei maar tegelijkertijd ook veel stilstand.

Maandag

De eerste vergadering van de week met Sebastiaan als voorzitter. In deze vergadering hebben we het vooral over de projecten tot nu toe binnen hebben gekregen. Zo is er het project Lost in Europe. Dit project is in samenwerking met VersPers. Ik heb besloten om me niet bij dit project aan te sluiten, omdat ik niet teveel hooi op mijn vork wil nemen. Daarnaast is er het IFontys project, hierbij zijn er mensen uitgekozen en daardoor is er geen ruimte meer voor anderen. Dan is er nog de samenwerking met Data Driven Business Lab (DDBL), hier wil ik wel graag aan meedoen. Dit project heeft een perfect raakvlak met datajournalistiek. Dan is er als laatste nog een project binnen gekomen van Art Rooijakkers. Hier wil ik dolgraag aan meewerken.

Dinsdag

Hier heb ik vooral tijd besteed aan de verschillende projecten waar ik mee bezig ben. Zo hebben Mirthe, Eline, Stephanie, Karlijn en ik een project opgestart met als thema datajournalistiek. Hier hebben we ook nog even met Roy over gezeten. In dit gesprek hebben we vooral gepraat over de samenwerking met DDBL.

Woensdag

De tweede vergadering van de week met Nigel als voorzitter. In deze vergadering hebben we het vooral gehad over de structuur invoeren die het team bedrijfsstructuur had gemaakt. Volgende week maandag worden de belangrijkste plekken bemand. Het gaat dan om de vertrouwenspersonen en de voorzitters. Voor de rest hebben we het gehad over de verschillende projecten die er zijn.

Donderdag

Donderdag was een vervelende dag. Ik heb niet veel kunnen doen, omdat ik in veel teams werk en daardoor soms niet aan de slag kan. Voor de rest heb ik de me-scan doorgenomen met Roy en dit was verrassend en tegelijkertijd ook erg confronterend.

Reflecteren

Een project voor mijzelf zoekend, dat is wat ik miste vorige week. Doordat ik in allemaal teams samenwerk zijn er soms momenten dat je niet verder kan. Daarom denk ik dat het goed is om een project voor mijzelf te verzinnen om mezelf bezig te houden. Anders is er een kans dat er niks gebeurd en dat je dan met lege handen bij het assessment aankomt. Wel vind ik het erg lastig om een project voor mijzelf te bepalen.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *