Maandag

Ik ben begonnen met wat bureauredactie, ik heb wat dingen na gebeld. En in de middag heb ik samen met Sharla, Marieke en Ianthe een cursus radiotechnieken gehad.

Dinsdag

Was een speciale dag, aangezien ik twee opdrachten heb gekregen. Eentje over de Belgische loodsen die staken en een andere over een Veiligheidsevent op donderdag. Voor het stuk over de Belgische loodsen heb ik veel moeten bellen en informatie moeten verzamelen over de staking. Het als gevolg: ik heb het telefoonnummer van de haven van Antwerpen nu vast in mijn telefoon staan. Voor de rest heb ik nog wat informatie gevraagd over het Veiligheidsevent.

Woensdag 

Op deze dag heb ik toen ik binnenkwam gelijk al een opdracht gekregen om een afspraak te maken met de Tropical Zoo in Kwadendamme. In deze Zoo waren er namelijk zeldzame rupsen geleverd. Ik ben samen met Nanzhu er naar toe geweest. Zij heeft geïnterviewd voor de televisie en de radio en ik wat beelden gemaakt voor Instagram. Bij terugkomst heb ik samen met Sharla een Instagramstory in elkaar gezet.

Donderdag 

Ik ben weer met Nanzhu op pad geweest, voor het door mij bedachte onderwerp, over een Verkeersveilig event.  Ook hier heb ik weer wat shots gemaakt voor Instagram

Vrijdag 

Ben ik begonnen met de terugkomdag van Avid. Hierbij moesten Sharla en ik een video monteren. Hierbij heb ik nog compliment gekregen van zowel Sharla, als Edwin de cursusleider. In de middag kwam Bea langs om samen met Sonja over mij, het stageonderzoek en de locatie te praten.

Reflecteren

Zelfstandigheid, op vrijdag kreeg ik te horen dat ik erg zelfstandig ben. Dat is een compliment, maar tegelijkertijd is dat ook de reden waarom ik sneller op mensen zal afstappen. Daar moet toch echt wel verandering in komen. Wat deze week minder ging is dus dat ik minder snel op mijn collega’s afstap voor vragen of opdrachten. Voor de rest ben ik  heel erg leergierig en ik wil zoveel mogelijk weten, wat weer positief is. Toch moet ik daarin ook oppassen, ik kan dan weleens doordraaien en zoveel op mijn bord nemen dat ik er aan onder door kan gaan. Hierin moet ik mezelf altijd goed in bedwang houden en dat kost veel tijd.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *