Dit is een weekverslag waarin niet veel staat. Tot mijn grote spijt ben ik niet veel aanwezig geweest deze week en in de toekomst ga ik dit proberen te voorkomen. Wel heb ik netjes alle notulen gelezen en de audiofragmenten van Eline beluistert om wel up-to-date te blijven. Ik kan wel wat vertellen over woensdag.

Woensdag

Een teambuildingdag. Samen met alle anderen hebben we opdrachten gedaan om elkaar beter te leren kennen. Voor de eerste opdracht moesten Jelle en ik aan de slag in de vorm van tekst, met het onderwerp voeding en voor de doelgroep creatievelingen. (het doel van de opdracht was elkaar beter te leren kennen, dit deden we door middel van het maken van journalistiek producties). Jelle en ik hebben vooral moeite gehad met de doelgroep. Wat zijn creatievelingen? En hoe moeten we dat combineren met voedsel. Uiteindelijk hebben we een achtergrondverhaal gemaakt over het belang van voedsel in schilderijen. Vaak hebben schilders een persoonlijke of maatschappelijke ontwikkeling vastgelegd in schilderijen. Dit bleek uiteindelijk een aardig stuk te zijn.

Na deze opdracht zijn we met de hele groep gaan lunchen en daarna zijn we naar de kroeg gegaan om daar verder met elkaar te praten. Uiteindelijk heb ik samen met nogal wat anderen het spelletje 30 seconds gedaan.

Reflectie

Dit is een lastige week om goed op te reflecteren, aangezien ik er voor het grootste gedeelte niet ben geweest. Wel weet ik nu hoe belangrijk het is dat je in het beginstadium wel aanwezig bent. Aangezien er keuzes worden gemaakt die de rest van het jaar beïnvloeden en dan is het jammer als je daar niks over te zeggen heb. Wel heb ik gelezen en gehoord dat we flinke stappen maken als groep en ik hoop dan ook dat het nog even zo doorgaat.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *