Maandag & dinsdag

Aan het begin van de week ben ik begonnen met de dalet-cursus (audiomontage). Op maandag ben ik begonnen met de beginnerscursus en op dinsdag ben ik verder gegaan met de gevorderden versie. Ik kan nu goed audio bewerken. Waar ik alleen wel op moet letten is dat ik niet te snel en te dicht op elkaar knip. Daardoor komt het gehaast en niet natuurlijk over.

Woensdag 

Woensdag heb ik de tijd genomen om nog even wat te oefenen met Dalet en Avid. Voor Dalet heb ik wat geprobeerd met mijn interview van vorige week over de druivenpluk in Eede. Na wat te stoeien ben ik tot een conclusie gekomen, dat het interview vrijwel alleen maar uit hoofdvragen bestond en geen bijvragen. Dit maakte het lastig om goed te knippen in de montage.

Donderdag 

Op deze dag heb ik mijn eerste bureauredactietaak gedaan. Ik heb voor het item Belgische politicus voert campagne in Terneuzen (https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/108165/Belgische-politicus-voert-campagne-in-Terneuzen)  mogen bellen met Resul Tapmaz, de schepen in stad Gent. Tapmaz heeft namelijk een poster in Terneuzen hangen voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gent. Ik heb gebeld om 12:00 uur, maar toen zat hij in een vergadering. Na 15 minuten had ik teruggebeld, maar toen was hij lunchen. Voor de rest heb ik rond 13:00 uur nog een keer gebeld, waarin er werd vermeld dat ik om 14:00 uur terug moest bellen. In dit laatste gesprek werd ik doorverwezen naar communicatie die aangeven dat zij mij zouden gaan bellen. Uiteindelijk heb ik met meneer Tapmaz de afspraak gemaakt voor de dag daarna.

Vrijdag 

De laatste dag van de werkweek was ook de spannendste dag, aangezien ik mee kon met Marc van Dam die een afspraak had met de door mij geregelde Resul Tapmaz. Maar voordat we naar Terneuzen gingen, moesten we eerst voor een klus naar Hulst. Voor deze klus moesten we een fietspad filmen. Daarna zijn we naar Tapmaz gegaan om hem te interviewen over zijn poster. Bij terugkomst op de redactie heb ik nog meegekeken bij het editen.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *