Het tweede jaar heb ik gehaald en ik volg nu de minor: English Language and Culture. In deze blogpost geef ik een korte update over de minor en waar ik nu sta. Daarnaast zal ik nog wat reflecteren op mijn Engels en de groei die ik door heb gemaakt.

De minor bestaat uit twee blokken. Het eerste blok focust zich vooral op ‘informal speaking and writing’. Je volgt vier vakken: Grammar & Basics, American Culture, Taalvaardigheid Speaking en Taalvaardigheid Writing. Ik kan nu zeggen dat ik blok 1 heb gehaald en dat ik alle vier de vakken met een voldoende heb kunnen afronden.

In het tweede blok ligt de nadruk meer op ‘formal English’. Weer heb ik vier vakken, waarvan er één een keuze vak is. De vakken die ik nu volg zijn: British Culture, Advanced Speaking, Advanced Writing en Short Stories.

Ik merk dat mijn Engels echt wel verbeterd is over deze weken. Zo heb ik meer zelfvertrouwen in het spreken van Engels en is mijn grammatica en spelling flink vooruit gegaan. Daarnaast leer ik steeds meer over de Amerikaanse en Britse cultuur. Ik heb het erg naar mijn zin op de minor en ik vind het erg leuk om weer eens met wat andere mensen te zitten, maar ik mis de journalistiek en Condor toch wel heel erg.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *