Het is me gelukt om een stage te regelen voor het vierde jaar bij RTL Z. Ik ben hier al vroeg achteraan gegaan en begin maart wist ik al dat ik een stageplek had. Helaas arriveerde daarna het coronavirus en de redacties werden dichtgegooid. Dus ik wist niet meer zeker of ik stage kon lopen. Nadat ik een mail had gestuurd in mei gaf RTL Z aan dat het waarschijnlijk niet meer mogelijk was om voor de televisie te werken, aangezien de redactie dicht was. Ik wil nog steeds dolgraag bij RTL Z stagelopen, maar omdat ik minder kan doen heb ik eerlijk aangegeven dat ik dan minder uur stage wil lopen. Dus in een mail heb ik aangegeven dat ik achtentwintig uur stage wil lopen. Daarnaast ga ik de andere uren invullen bij DataBewijst.

Dat is het fijne van een eigen bedrijf hebben. Er is nog steeds de mogelijkheid dat de stage niet doorgaat, omdat het coronavirus weer gaat oplaaien in het najaar. Daarom ben ik eigenlijk best wel blij dat ik ‘twee’ stages loop. Hierdoor heb ik meer zekerheid dan dat ik bij één mediaorganisatie stage loop. Als we dan weer in ‘lockdown’ moeten, is er de kans dat de redacties dicht gaan en dat, in het ergste geval, stages stopgezet worden.

Dus ik ga (op dit moment) achtentwintig uur stage lopen bij RTL Z en twaalf uur stage lopen bij DataBewijst. Mirthe en ik zijn er zeker van dat we stage gaan lopen bij DataBewijst, dus we denken alvast na over wat we eventueel kunnen doen. Op dit moment hebben we het voordeel dat we bij andere partijen ook stagelopen, zodat we niet afhankelijk zijn van DataBewijst producties. Er is nu het idee om de markt te gaan verkennen en heel veel interviews te gaan doen om zo te kijken waar DataBewijst klanten kan vinden en hoe we geld kunnen verdienen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *