Ik heb mijn minor aan de Hogeschool Utrecht gehaald, voor alle toetsen heb ik voldoendes gehaald. Nu moet ik alleen nog wachten op mijn minor certificaat. Hieronder volgt een foto met al mijn cijfers die ik heb behaald.

Resultaten die ik heb behaald bij mijn minor English Language and Culture

Mijn groei tijdens de minor

Er zijn wel een aantal dingen die ik geleerd heb tijdens de minor. Zo heb ik geleerd waarom ik Condor zo waardeer, maar ik heb ook geleerd hoe ver ik kan gaan, in spreekwoordtermen te veel hooi op je vork nemen. Daarnaast heb ik gezien wanneer ik wel ergens voor moet vechten en wanneer ik wat moet laten gaan.

Om te beginnen met waarom ik Condor meer ben gaan waarderen is dat de anderen op de minor allemaal zo kinderachtig waren. Er werd bijvoorbeeld gevraagd door een docent om groepjes te maken en zelfs daar deden ze moeilijk over. Dan is er nog het feit dat ze daar zitten om voor toetsen te leren en niet om zelf wat meer op te steken. Dat vind ik het frustrerende van alles. Het feit dat er gewoon heel veel nergens interesse voor hebben.

In de begin weken had ik het heel erg druk met drie dagen naar Utrecht reizen, daarnaast was er nog een DataBewijst dag en dan ook nog het werken bij de Praxis. Ik kan me nog herinneren dat ik tijdens mijn herfstvakantie alleen maar heen en weer heb gereisd en eigenlijk geen vakantie heb gehad. Toch ben ik tijdens deze chaos/drukte niet één keer zo erg moe geweest dat ik niks meer kon doen. Ja, ik was wel eens een moe maar het viel me op dat ik best wel veel hooi op mijn vork kan nemen voordat ik me echt te moe voel.

Dan waren er nog de momenten dat je in een team moet samenwerken. Wat me opviel is dat ik het meeste moest doen en in het begin vond ik dat irritant, maar op een gegeven moment dacht ik om me daar niet meer aan te irriteren. Dan doe ik een weekje maar wat meer werk, maar om nou moeilijk te doen over een stomme opdracht. Nee. Eigenlijk heb ik dus geleerd wanneer je wel voor iets moet vechten en wanneer niet. Wanneer je wel een discussie moet starten en wanneer niet. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen, omdat ik hierdoor ook weet wat ik kan.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *