Ik dacht ik geef weer eens een update over mijn huidige situatie, terwijl ik in de trein zit na een late afspraak.

Nou, ten eerste kan ik met trots meedelen dat ik mijn propedeuse officieel heb behaald na een herkansing. Dit leidde tot geen zomervakantie, maar het was het zeker waard. Ik heb veel over mijzelf geleerd en over de journalistiek die ik bedreef.

Stage

Voor de rest kan ik met genoegen vertellen dat ik in mijn derde week van mijn stage bij Omroep Zeeland zit. In deze drie weken heb ik al veel geleerd in de vorm van cursussen over audio- en videomontage en heb ik al veel bureauredactie mogen doen. Zo heb ik mee mogen helpen aan het stuk van Omroep Zeeland over de Belgsiche loodsen staking. Het grootste gedeelte van de informatie die erin staat heb ik aangeleverd en als gevolg heb ik het telefoonnummer van de haven van Antwerpen in mijn telefoon staan. Dus als iemand ze wilt bellen, je weet me te vinden. Daarnaast heb ik al wat schaduwstukken mogen maken en zijn er wat beelden daar mij geleverd voor Instagram.

Dit was het tot zo ver, mijn belofte zal ik er zo snel mogelijke opzetten. Maar hij heeft wat vertraging opgelopen met toestemming van mijn stagebegeleider Bea.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *