Beste assessoren,

In dit bericht geef ik een snelle rondleiding en daarna geef ik aan welke blogpost in mijn ogen belangrijk zijn om te lezen. Ik weet dat er namelijk heel veel op mijn blog staat en ik heb te horen gekregen dat jullie maar beperkt de tijd krijgen om mijn blog te lezen. Daarom hoop ik jullie te helpen door alvast een selectie te maken.

Eerst een snelle rondleiding. Wanneer je arriveert op mijn blog kom je op de homepage terecht. Op de homepage staan al mijn blogpost, dus eventueel kun je naar beneden scrollen en zo de berichten lezen. Dit kan alleen onhandig zijn. Daarom als u naar het kopje portfolio gaat dan ziet u dat er nog drie subcategorieën zijn, namelijk weekverslag, productie en reflecteren. De kopjes spreken voor zich. Onder het kopje weekverslag zijn mijn werkverslagen te vinden. Onder het kopje productie zijn mijn producties te vinden en onder het kopje reflecteren staan er reflectieposts. Archief is niet heel erg belangrijk, aangezien hier alles van het eerste en tweede jaar staat. Dan volgt er het kopje Condor. Als u op dit kopje klikt dan volgen er twee berichten. Eén is de belofte en twee is het antwoord op de vraag van dit semester. Als laatste is er nog het kopje literatuur & meer. Als u hier op klikt dan gaat u naar een pagina met daarop alle literatuur, workshops, podcast enz. die ik gevolgd heb dit jaar.

Dan volgt er hier nog een selectie van berichten die ik aanraad om door te nemen (ook de belangrijkste weekverslagen staan erin vermeld):

Weekverslagen

Heel veel leesplezier!

Cédric Broodman

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *