Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben. Heb ik geen maandupdate gegeven sinds december. Dit komt doordat het assessment in maand januari viel en in februari is er niet zo veel gebeurd naast veel nadenken over het assessment en het ticket maken. Hier komt dan dus de update voor januari en februari:

januari

Januari verliep soepel ik heb mijn blog zo goed mogelijk gemaakt en was klaar voor het assessment. Ik heb het assessment jammer genoeg niet gehaald en heb 26 punten gekregen. Ik moet beter reflecteren. Kritische blik en meer waarom vragen stellen kwam eruit.

februari

Na het assessment was ik flink ‘down’ Na wat goede gesprekken heb ik de draad weer op kunnen pakken en ben ik verder gegaan met het ticket. Bij alles wat er op mijn ticket staat heb ik de waarom-vragen gesteld. Waarom dit? Waarom dat? Eerst de waarom-vragen beantwoorden, daarna pas de hoe-vraag. Ook heb ik op advies van mijn assessoren wat meer tijd ingepland om de kwaliteit van mijn producties omhoog te krijgen. Door meer tijd te besteden aan het maken van het product zal de kwaliteit omhoog gaan en kom ik ook meer te weten over de de beste journalistieke verantwoorde manier om iets te publiceren.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *