Welkom op mijn blog! Belangrijk om te melden is dat er onder een aantal woorden in deze post linkjes zitten om het zoeken voor jullie wat te vergemakkelijken.

Op de blog is te zien waar ik zowel mee bezig ben geweest dit vierde semester. Onder de kop (rechtsboven) portfolio is te zien wat ik heb geproduceerd dit vierde semester. Ook de competenties toegelicht staan onder het kopje portfolio. Mocht er interesse zijn voor mijn producties uit het eerste jaar dan zijn die ook terug te vinden op mijn blog.

Onder het kopje Archief zijn mijn weekverslagen te vinden en daaronder bevind zich een kopje reflecteren. Hier zijn alle reflecties van mij te vinden. Naast het kopje Archief staat het kopje Condor. Hier staat voornamelijk alles in van het derde semester en de stageperiode.

Het laatste kopje Literatuur & meer bevat al het gelezen, beluisterd en gekeken werk dat ik heb gedaan in het vierde semester. Onder ander is te zien dat ik voor datajournalistiek boeken heb gelezen, dat ik naar flink wat podcasts heb beluisterd en dat ik ook documentaires heb gekeken. Helemaal onderaan is te zien waar ik allemaal naar toe ben geweest.

Ik heb op mijn blog geen specifiek bericht gemaakt over profileren. Ik ben dit niet vergeten, ik wil deze twee in mijn assessment gaan behandelen.

Mocht je via de homepage willen kijken dan heb ik geprobeerd om het zoveel mogelijk chronologisch te houden. Als nog kan je dan op de categorieën klikken, dan krijg je allen de berichten te zien binnen die categorie.

Veel leesplezier! Tot op het assessment!

Groeten,

Cédric


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *