In deze post ga ik terugkijken op alle producties van het tweede half jaar.

Verslaggeven

Liveblog debat gemeenteraadsverkiezingen Vlissingen 2018

In deze liveblog ben ik naar het lijstrekkersdebat gegaan om daar over het debat te schrijven. Dit was de eerste keer dat ik met een liveblog werkte en voor een eerste keer is het goed gegaan. Voor de reflectie klik hier.

Liveblog uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen Vlissingen 2018

In deze liveblog ben ik naar de uitslagenavond van de gemeente Vlissingen gegaan. Een avond waar ik snel heb moeten omschakelen. Voor de reflectie klik hier.

Onderzoek naar verschillende soorten verslagen

In dit onderzoek heb ik de versschillende soorten verslagen die in het basisboek Journalistiek stonden uitgewerkt en een aantal voorbeelden gegeven van het werkveld. Voor de reflectie klik hier.

Rechtbankverslag

Voor dit rechtbankverslag ben ik naar de rechtbank in Breda gegaan om daar het artikel te schrijven. Voor de reflectie klik hier.

Recenserend verslag

Voor het recenserend verslag ben ik naar de Cinema in Middelburg geweest om daar een verslag te schrijven over de film ‘Phantom Thread’. Voor de reflectie klik hier.

Sportverslag

Voor het sportverslag ben ik naar de hockeywedstrijd gegaan van de Dames 1 van HC Walcheren tegen Barendrecht. Voor de reflectie klik hier.

Nieuwsverslag

Het nieuwsverslag gaat over de Four Freedoms Awards die in Middelburg waren. Voor de reflectie klik hier.

Sfeerverslag

Het sfeerverslag gaat ook over de Four Freedoms Awards, het leuke van twee stukken maken over hetzelfde evenment is dat je heel goed zien wat een invalshoek al voor een verschil kan maken. Voor de reflectie klik hier.

Vrij verslag

Voor het vrij verslag ben ik naar het VOLkoren festival gegaan om daar te schrijven. Voor de reflectie klik hier.

Raadsverslag

Voor het raadsverslag ben ik naar de gemeenteraadsvergadering van 4 juni geweest. Voor de reflectie klik hier.

Incidentenverslag

Voor het incidentenverslag heb ik twitter gebruikt. Op twitter heb ik de politie en de HVZeeland gevolgd net zolang tot ik een ongeval had gevonden. Voor de reflectie klik hier.

Edinburgh

Fotoreportage Castles of Edinburgh

Voor deze fotoreportage ben ik samen met Mirthe van Wijngaarden naar verschillende kastelen geweest in en rond Edinburgh. Voor de reflectie klik hier.

Fotoreportage Edinburgh by Night

Voor deze fotoreportage ben ik alleen op pad gegaan om foto’s te maken van Edinburgh in de nacht. Ik heb hier vooral veel geleerd over nachtfotografie. Voor de reflectie klik hier.

De top 7 van Edinburgh

Voor de top 7 van Edinburgh hebben Mirthe en ik aan het einde van de reis de mooiste plekjes opgeschreven. Mirthe en ik zijn in heel veel verschillende delen van de stad geweest. Voor de reflectie klik hier.

De reportage van Fringe

De reportage in Edinburgh hebben we over het festival Fringe gedaan. Voor de reflectie klik hier.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *