Het is officieel we zijn onderdeel van Broeinest Brabant, waar we eerder werden geweigerd door Bart van Teeffelen werden we nu wel geaccepteerd. Eén van de redenen was dat we namelijk een opdracht hadden gedaan voor Brabants Dagblad. Ik was er wel even verbaasd over, maar wat ben ik blij dat we erin zitten. Alleen al de workshops van Albertine Piels zijn al super waardevol en er zal vast nog veel meer informatie komen. Ook ben ik benieuwd wat Broeinest Brabant ons nog meer kan bieden naast de workshops.

Toch was ik in het begin wel een beetje kritisch. Het kwam allemaal een beetje over alsof de opdracht voor Brabants Dagblad belangrijker was dan het bedrijf zelf, maar ik werd als snel gerustgesteld en het tegendeel werd bewezen door Bart van Teeffelen. Het fijne is ook dat we echt goede begeleiding krijgen bij de stappen die wij nu zetten voor DataBewijst. Ook staat het leuk voor op de website. Dit is dan weer een extra partner die we neer kunnen zetten. Eigenlijk is het een soort van Accelerator maar dan op een kleiner niveau en op de regio Noord-Brabant gericht. Wat zowel een voordeel als nadeel is dat je met alleen maar journalistiek bedrijfjes zit. Het voordeel is dat je veel van elkaar kan leren, maar het nadeel is ook dat je tegelijkertijd in die journalistiek bubbel blijft terwijl dat niet altijd goed is.

We hebben nu ook een eigen pagina op de Broeinest Brabant website en dat voelt ook wel speciaal. We zijn gewoon goed bezig en Broeinest Brabant helpt daar zeker bij. Ik zie het als een enrome kans en ik denk dat DataBewijst zeker een grotere groei kan doormaken door Broeinest Brabant.

Categorieën: Reflecteren

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *