Hierbij een korte samenvatting van de maand november. Ik heb nog veel meer gedaan, maar dit vind ik het belangrijkst.

Week 44: Donderdag 2 november zijn we naar de redactie van de Groene Amsterdammer geweest en hebben we een interessant interview gehad met de hoofdredactrice Xandra Schutte. Voor de rest veel gestudeerd in mijn studieboeken en een planning gemaakt tot aan de kerstvakantie.

Week 45: In deze week ben ik het project ‘korte’ gestart, waarbij ik veel heb geschreven en veel heb geleerd. Ook verder gegaan met studeren en plannen van mijn interviews voor de Nederlandse rechtsstaat. Woensdag 8 november ben ik samen met Eline naar Zwolle geweest om te filmen voor ons project over wateroverlast.

Week 46: ik heb de opdracht gekregen om wat rustiger aan te doen, dus vandaar de Slow Down fase. Ik heb veel nagedacht en al een beetje antwoord kunnen geven op de vraag Wat is journalistiek voor mij? Op maandag 13 november heb ik nog een notaris geïnterviewd. Dit was na een interessant gastcollege van interviewer Frènk van der Linden. Op donderdag 13 november zijn Stephanie, Eline, Lynn en ik naar de Efteling geweest voor een project. Voor de rest ben ik begonnen met het vergelijken van artikelen met hetzelfde onderwerp en dezelfde publiceer datum.

Week 47: Het plan van aanpak is klaar en nu begint de leg vast fase. Ik zal vooral gaan reflecteren in deze periode. Ik maak nog wel kleine projecten, maar niet veel. Ik ben begonnen met het redigeren van mijn eerder geschreven stukken. Daarnaast ga ik journalisten vragen stellen over het vak en ga ik terugkijken op mijn reis.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *