De maandupdate voor de maand mei is er weer. Deze maand valt weer in te delen in een aantal categoriën, namelijk de uitzending Veritas, het verslaggeven, Maps4news en naar het assessment toe werken.

Veritas

De eerste twee weken van mei heb ik gewerkt aan de de tv-uitzending van Veritas. Door een probleem met Sabine en de deadline die steeds dichtbij kwam, heb ik zelf de video moeten editen. Wat overigens wel heel erg prettig is, want vanaf dat moment ik ik alles gedaan wat op mijn ticket stond. Tijdens de uitzending zelf stond ik in Bergen op Zoom als live-verslaggever, een bijzondere ervaring. Daarna hebben we feedback gekregen van Jacqueline, een docent op de FHJ. Aan de ze feedback heb ik zelf heel veel gehad.

Verslaggeven

Het verslaggeven was zelfs deze maand nog niet klaar, want ik wilde namelijk nog een vrij verslag maken. Ik had een onderwerp gekozen, maar kwam tot de conclusie samen met de groep dat dit niet geschikt was voor een vrij verslag. Ik heb toen maar een andere datum geprikt, namelijk een groot evenement begin juni, genaamd VÓLkoren. Eind mei, begin juni heb ik het verslaggeven afgesloten. Ik ben aan twee verslagen niet toegekomen: het raadsverslag en het incidentenverslag. Ik zit er nog over na te denken om in juni beide te doen als dat mogelijk is.

Maps4news

Naast het verslaggeven, wat nu op een wat lager pitje staat, ben ik begonnen aan mijn opdracht voor Maps4news. Ik heb namelijk gezegd dat ik voor hun een kaart zou maken over de Tour de France. De data en de routes zouden zij aanleveren. Ik kreeg de vrije ruimte om de kaart in te vullen. Ik ben nu nog steeds bezig met verschillende versies, die ik dan kan laten zien aan Maps4news.

Assessment

Ook staat het einde van mei in het teken van naar het assessment toe werken. Ik begin geen grote nieuwe projecten, omdat ik dat niet meer kan afkrijgen. Ook ben ik begonnen met het reflecteren op al mijn stukken.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *