De maand juni stond vooral in het teken van extra reflecteren, het afmaken van alles wat op mijn ticket stond en het voorbereiden op mijn assessment. Het extra reflecteren heb ik gedaan door verschillende blogpost te maken over mijn situatie op dat moment en mijn terugblik op verschillende activiteiten.

Naast deze reflectieposts, heb ik mijn stage geregeld bij Omroep Zeeland. Het enige wat nog rest is het tekenen van mijn stageovereenkomst. Deze heb ik nog niet kunnen tekenen, omdat er nog een paar voorwaarden aangepast moesten worden. Naast mijn stageovereenkomst staat Maps4News ook nog steeds op de agenda, want dat is ook nog niet af. Ik heb de routes namelijk nog niet doorgekregen.

Dank aan de Buddies

Voor de rest was het alleen maar voorbereiden op mijn assessments. Dit heb ik gedaan met hulp van de Buddies, Lynn en Stephanie. Die mijn blog gecontroleerd hebben op spellingsfouten. Ook hebben beide mij het gehele jaar heel erg geholpen met het nakijken van al mijn stukken. Ze hebben me ook geholpen met het reflecteren op mijn werk en het reflecteren in het algemeen.

Heel veel dank, dames.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *