December is een feestelijke maand. Voor mij was het de maand waarin ik bijna alleen maar heb gereflecteerd.

In week 48 ben ik begonnen met het reflecteren. De eerste drie stukken die ik geschreven heb, heb ik geredigeerd (zie reflectie op mijn werk). Voor de rest heb ik nog gepraat met Lynn, Stephanie en Eline over hoe we het filmpje van de Efteling moeten aanpakken (Hierbij de link naar het filmpje). Daarnaast heb ik veel feedback gegeven aan mijn buddies: Lynn & Stephanie.

In week 49 ben ik verder gegaan met het reflecteren van mijn stuk over Koerdistan. Dit stuk heeft geleid, tot wat ik noem, mijn breekpunt. Het punt waarbij je al je vertrouwen verliest en denkt dat je slecht bezig ben. Tegelijkertijd heb ik deze dag een ongeluk gehad met mijn ogen. Wat godzijdank goed is afgelopen en ben ik geïnterviewd door een paar mensen uit Condor A die aan het SEAL project werken. Voor de rest heb ik daarna mijn interview met het OM geredigeerd en hierna heb ik weer zelfvertrouwen gekregen om verder te gaan.

In week 50 ben ik samen met Eline naar Zwolle gegaan om verder te werken aan ons wateroverlastproject. We hebben de projectleider van de ‘nattevoetenkaart’ geïnterviewd en zijn daarna de straat op gegaan. In ben verder gegaan met het reflecteren op mijn eigen werk en ik ben begonnen met het opslaan van artikelen die over het vak journalistiek gaan.

In week 51 heb ik het reflecteren op mijn eigen werk helemaal afgemaakt. Ook heb ik even goed gezeten voor het antwoord op de vraag: Wat is journalistiek voor mij?

In week 52 heb ik niks gedaan, vanwege de feestdagen. Die ik gezellig heb doorgebracht met mijn familie.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *