Condor week 0

Week 35 – Deze week is het de ervaringsweek.

Maandag, met de competentie publieksgerichtheid, ben ik op pad gestuurd met de opdracht ‘zoek het nieuws in een wijk’. Ik krijg de wijk Korvel en moet samenwerken met Michiel. De problemen in de wijk Korvel zijn parkeerproblemen, ongelukken, vuil op de straat en het park dat voor veel problemen zorgt. Toch is iedereen heel erg blij met de wijk Korvel.

Dinsdag, met de competentie research. Ik heb me ingeschreven voor Condor. Henk van Ess komt een gastcollege geven en het is echt geweldig, leerzaam en inspirerend. Gewelig hoe de privacy die wordt aangeboden door Facebook slechts een illusie is. We hebben veel tips gekregen en moeten ook nog oefenen met factchecken. Je kan om elke dinsdag vanaf 15.00 FACTory volgen.

Woensdag, de met competentie produceren. We mogen een workshop kiezen en ik heb samen met Mirthe voor visuals gekozen. Een aangename verrassing. Veel geleerd en geen opdracht gekregen, maar er zelf één gemaakt. Dit is toch een bewijs voor Condor. Ik ben ook gekozen voor Condor.

Donderdag, met de competentie innoveren. Niet een hele bijzondere dag. Het gaat over de toekomst van journalistiek. Dit is lastig om te doen, aangezien ik helemaal geen idee heb over de journalistiek en ik hier kom om het te leren.

Vrijdag, met de competentie reflecteren. Twan Huys heeft een gastcollege gegeven, ik heb veel tips gekregen veel geleerd. Het duurt alleen niet heel lang.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *