Deze maand staat in het teken van twee dingen, namelijk de reis en het verslaggeven. De eerste twee weken gaan vooral over de reis en de laatste twee weken gaan over het verslaggeven. Het reflecteren op de reis en het verslaggeven zullen tussendoor moeten en er is ruimte in de meivakantie om dit allemaal te doen.

EDINBURGH

De reis naar Edinburgh heeft plaatsgevonden van zondagavond 8 april tot aan vrijdagochtend 13 april, maar voordat ik daar komzal ik eerst nog wat kort vertellen over de week voor de reis. In die week ben ik samen met Lynn, Eline, Mirthe en Stephanie van CLEMS Media (‘bedrijf’ dat we hebben opgericht voor deze reis, of er een toekomst komt voor dit bedrijf na deze reis is nog niet zeker) begonnen aan het maken van een draaiboek, wat we overigens na de reis weer hebben moeten omgooien, ook heb ik de opdracht gegeven om na te denken over de toekomst van CLEMS Media. Ook zijn de fotoreportages verder uitgewerkt en hebben Lynn en ik nog geoefend voor het fotograferen van de zonsopkomst en zonsondergang. Naast het draaiboek, heeft Lynn met een klein beetje hulp van mij nog een aantal bedrijven bericht. Voor de rest nog veel vergadert over de kleine dingetjes die toch nog geregeld moeten worden.

P.S Er komt nog een apart bericht met een duidelijkere uitleg over alle stappen die we hebben gezet tot aan de reis (zowel vooruit als achteruit) en er komt ook nog een document over wat ik nou precies heb gedaan tijdens deze reis.

VERSLAGGEVEN

De laatste twee weken heb ik besteed aan het verdiepen van de theorie en het in de praktijk brengen van deze theorie. De praktijk is nog niet helemaal klaar, maar de theorie is er. Zo heb ik de bekendste vormen van verslagen onderzocht en heb ik wat voorbeelden gepakt om het bij mij wat duidelijker te maken, hoe het allemaal in elkaar zit. Dit onderzoek zou eigenlijk al klaar moeten zijn voor de Edinburgh reis, maar de week voor de Edinburgh reis was heel erg druk, dus ik kon niet anders dan het verplaatsen. Het onderzoek is uiteindelijk afgerond na de Edinburgh reis. De week voor de meivakantie ben ik nog naar een rechtszaak gegaan in Breda en heb ik een recenserend verslag gemaakt van een film in de Cinema Middelburg. Deze verslagen komen ergens in de meivakantie op mijn site te staan.

Deze maandupdate wordt wat eerder erop gezet, omdat ik van 1 mei t/m 6 mei op vakantie ben, ik zal dan nog wel wat dingen publiceren, maar niet te veel.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *